VÄRMEPUMPAR

Hitta rätt värmepump till ditt hem!

.

Vi gissar att ni är intresserade av värmepumpar, eftersom ni har hittat hit. Ni är i gott sällskap! Vi har nämligen arbetat med värme i 30 år och förbättrat inomhusklimatet i många hem. Allt för att klimatet och – därmed trivseln – helt ska komma till sin rätt.

Det finns ingen luftvärmepump som passar alla, men tänk vad smidigt det hade varit!

Det är mycket man ska tänka på när man väljer luftvärmepump, så det gäller att tänka till hur husets förutsättningar ser ut. Placeringen av luftvärmepumpen är viktig för att man ska få ut maximal effektivitet av pumpen. Pumpen behöver en öppen och central placering för bästa möjlighet att sprida värmen i huset. Vi hjälper dig så klart med bästa placeringen av värmepumpen.

Det är viktigt att välja en luftvärmepump med tillräcklig kapacitet och värt att nämna är att pumpen måste få stöd av en primär värmekälla för att fungera bra.

Vidare ska man inte förringa sommarens värme, eftersom det är skönt att ha möjligheten att pumpa in svalka i ett upphettat hem. Vem älskar inte luftkonditioneringen då?

Beställer du luftvärmepump och installation samtidigt från oss så får du en extra trygghet om något skulle hända med pumpen.

.

Du vet väl att du kan använda ROT-avdrag när du installerar värmepump?

Ta en sväng in i butiken för en första-titt eller kontakta oss på mail eller telefon så att vi hittar varandra. Därifrån börjar värmepumpsresan för oss båda. Innan vi tillsammans väljer den lämpligaste pumpen för er så går vi igenom förutsättningarna för just ert boende och informerar om de alternativ som finns på marknaden. Det finns en uppsjö av olika pumpar, tekniker och leverantörer att ta ställning till för att vaska fram den perfekta pumpen.

.

Men lugn, vi är med er hela vägen – från kostnadsfritt besök till installation!

(Och såklart även efteråt om det skulle behövas.)

.

Jocke, säljare luftvärmepumpar,
med över 20 års erfarenhet av värmeinstallationer.
Bengt, säljare luftvärmepumpar,
med över 30 års erfarenhet av värmeinstallationer.

.

Här är våra leverantörer av värmepumpar.