STRESSLESS

"Vissa känslor kan inte beskrivas - de behöver bara upplevas!"

Vi kan bara konstatera att Stressless har helt rätt!
Och vi presenterar med glädje Stressless sortiment i butiken.

Skandinavisk design med kvalitet, funktion och en enastående komfort

Stressless är ett norskt kvalitetsmärke som levererar kvalitet – i alla material från kärna till läder. Deras löfte är att skapa världens mest bekväma möbler. Genom patenterade funktioner, fina material och noggrannhet står nu elva av deras fåtöljmodeller samt en soffa i vår utställning!

Skräddarsy din egen fåtölj!

Börja med att prova ut den modell som tilltalar dig mest – både utseende- och komfortmässigt. Och det är inte alltid lätt, då fåtöljmodellerna är otroligt bekväma.

Se alla våra Stressless-modeller här.

Det är inte så lätt att se på en bild vilken av fåtöljerna som är bekvämast för dig, eller hur? Desto viktigare att du kommer in till oss och provar flera modeller i butiken. Ta din tid så att du verkligen kan känna dig fram till den mest ultimata fåtöljen för dig. Behöver du kaffe under tiden så står kaffemaskinen redo för dig.

När du har bestämt dig för modellen är det dags att välja vilken klädsel du vill ha på fåtöljen: tyg (Stressless tygkollektion) eller läder (läderkollektion). Stressless har tyger och läder i flera olika kvaliteter. Här går material- och färgval hand i hand och här har du säkert redan med lätthet bestämt vilken färg du vill ha och som matchar ditt övriga hem.

Olika underreden ger olika uttryck till fåtöljen och faktiskt olika funktioner. Här kan du till exempel spana in Signatur och Classic underrede så att du får klarhet i vilken funktion respektive underrede har. Nu har du också möjlighet att välja vilken färg på underredet du vill ha. Trodde du att du var klar nu? Nej, för att förfina detta ytterligare så får du nu valmöjligheten att ta ställning till vilken storlek du vill ha på fåtöljen. På många av modellerna finns storlek small, medium och large.

Och om några veckor är det du som får njuta i din skräddarsydda fåtölj med högst personlig komfort!