HEMLEVERANS

Du vet väl att Möbelbutiken erbjuder tjänster som hemleverans med montering eller installation för att underlätta ditt köp av möbler och vitvaror hos oss?
Vi vill såklart att du blir nöjd med din investering hos oss. Är du nöjd så är vi nöjda!

LEVERANSTJÄNSTER

  • Montering av samtliga möbler i beställningen samt hemleverans och inbärning: 795:-

  • Hemleverans, inbärning samt installation av samtliga vitvaror i beställningen: från 1 000:-

  • Hemleverans samt inbärning av samtliga produkter i beställningen: 395:-

  • Egen hämtning i butiken: 0:-

  • Lån av Möbelbutikens släpkärra: 0:-

  • Bortforsling för återvinning: från 200:-/produkt

.

✗ HEMLEVERANS, INBÄRNING OCH MONTERING AV MÖBLER

När du beställer tjänsten hemleverans, inbärning och montering så kan du vara säker på att dina möbler kommer hem till dig på ett tryggt sätt eftersom de hanteras och monteras av kunnig personal.

Så går det till
I priset för hemleverans och montering ingår montering av samtliga möbler i beställningen. Vi kontaktar dig när dina beställda möbler finns på plats hos oss på Möbelbutiken och avtalar en tid då vi kan komma hem till dig med möblerna. Väl på plats bär vi in möblerna till den plats du anvisar. Ibland får vi ta stege till hjälp om din trappa visar sig vara för trång för den möbel du har valt. Det händer också att ni ibland får släppa in möblerna fönstervägen. Ibland uppstår situationer som inte tillhör vanligheterna, men vi löser det mesta!

Oftast monterar vi produkterna innan vi kommer till er så att ni ska slippa ha oss för länge hemma hos er. 🙂 Vi testar produkterna så att vi ser att allt fungerar. Det emballage som vi har skyddat produkterna med tar vi såklart med oss, så att ni slipper onödigt skräp hemma.
Tjänsten hemleverans och montering är möjlig om du bor inom området Ovanåker-Bollnäs-Söderhamn.

Nu är det dags för dig att njuta av dina nya möbelkompisar i ditt hem!

.

HEMLEVERANS, INBÄRNING OCH INSTALLATION

Vi erbjuder tjänsten hemleverans, inbärning och installation av dina vitvaror. Behörig fackman installerar på befintligt uttag, men hjälper såklart till med mindre kringarbeten om tid finns.

Så går det till
I priset för hemleverans och installation ingår installation på samtliga vitvaror i samma beställning.

När dina vitvaror har anlänt till Möbelbutiken kontaktar vi dig och kommer överens om tid för installation. Vi levererar produkterna hem till dig, bär in dem enligt anvisad plats och avemballerar dem. Vi kopplar bort gamla produkter och ser till att installera de nya produkterna enligt bruksanvisning. Funktionstest genomförs så att vi säkerställer att de fungerar tillsammans med el, vatten och avlopp i de fall produkterna kräver det. Emballaget tar vi med oss.

Detta alternativ är möjligt om du bor inom området Ovanåker-Bollnäs-Söderhamn.

.

✗ HEMLEVERANS OCH INBÄRNING

Vi erbjuder även alternativet hemleverans. Vi kör vi ut produkterna till dig och bär in dem och därefter tar du över ansvaret för att produkterna monteras eller installeras på ett korrekt sätt.

Detta alternativ är möjligt om du bor inom området Ovanåker-Bollnäs-Söderhamn.

.

✗ HÄMTNING I BUTIKEN

Du kan välja att själv ordna hämtning av dina beställda produkter i butiken på Örsängesvägen 4 i Bollnäs.

Du har, utan kostnad, möjlighet att låna släpkärra av oss. Boka gärna tid så att släpkärran inte är uppbokad av annan kund just när du vill hämta.

.

✗ BORTFORSLING AV PRODUKT

Vill ni att vi, i samband med hemleverans, tar med er gamla produkt i samband med montering eller installation, så kan vi oftast ordna det. Vi behöver då ha gjort upp bortforsling från början så att vi planerar upp för att kunna ta med er uttjänta produkt tillbaka. Vi ser sedan till att er gamla produkt återvinns på ett miljöriktigt sätt.

.

.

Jocke installerar!

Hemleverans, montering och installation!

Här är en av våra
många
diskmaskins-
installationer.

.

Missa inte att du hittar Möbelbutiken både på Facebook och Instagram.