FUNKTIONER

FÖR EN PERFEKT HARMONI MED DIN KROPP

Stressless olika funktioner

– Plus-mekanism

Nackstödet justeras automatiskt. Det unika Plus™-systemet ger stöd för nacke, huvud och rygg oavsett hur du sitter eller ligger. Sovfunktionen kan aktiveras med en enkel handrörelse och gör det mer bekvämt för dig när du är trött. Optimal komfort. Sov gott.

– Glide-system

Justera Stressless-rattarna till önskad friktion. Ställ in rattarna när fåtöljen är ny så följer sitsen dina minsta rörelser.

– LegComfort-system

Fotstödet är dolt under sitsen och fälls enkelt ut med ett lätt tryck. Det ger ett oöverträffat stöd till benen. Det passar dessutom alla, eftersom fotstödet också kan justeras på längden. LegComfort-systemet kan väljas på alla Stressless-fåtöljer i storlek Medium och Large med underredet Classic.

– BalanceAdapt

Sittvinkeln justeras automatiskt efter kroppens rörelser. Mjuka och behagliga gungrörelser ser till att du har det lika bekvämt hur du än sitter och gör att sittvinkeln kan justeras ännu mer. Det är alltså kroppen som justerar – inte spakar eller handtag. Här är det underredet Signature som gäller. Även vår soffa Stella har BalanceAdapt-systemet. I perfekt harmoni med din kropp.