Fargo – möjligheternas bord!

Matbordet Fargo från LIB är något alldeles extra! Det har så många valmöjligheter att du kan skräddarsy bordet in i minsta detalj så att du får exakt det som du söker.

Innan du börjar bygga ditt eget bord kan du här se några exempel på hur bordet kan se ut. Möjligheterna är näst intill oändliga!

.

Så här gör du för att du ska få fram ditt egendesignade bord:

  1. Storlek: vilken storlek på bordsskivan vill du ha?
  2. Underrede: vilken form, färg och material önskar du på bordet underrede?
  3. Träslag, färg och ytbehandling: du kan välja mellan europeisk ek, amerikansk valnöt eller kärnbok i bordsskivan. Grå- eller vitoljad skiva? Eller kanske lackad amerikansk valnöt?
  4. Bordsskivans kant och finish: här finns möjlighet att välja oregelbunden naturkant på skivan eller en skiva med rak kant. Bordsskivan kan ytterligare ha detaljen av en delning som löper längs med skivan (se de två delningsvarianterna på bilderna vid punkt 4 här nedan).
  5. Fyllnadsmaterial: du kan till och med välja fyllnad till kvistar och gropar eller lämna dem obehandlade för en mer rustik känsla.

Se här nedan vilka enorma möjligheter som erbjuds med Fargo. Varje bord tillverkas för hand i Europa och efter ca tio veckor får du hem ditt bord. Kom in till oss och se träslagen samt se de utställningsbord vi har i butiken!

.

Nr 1: Bordsskivans storlek

.

Nr 2: Underrede

.

Nr 3: Träslag, färg och ytbehandling

.

Nr 4: Utformning av kanten och skivdelning

Här syns naturkanten på skivan.

.

Nr 5: Fyllnadsmaterial

.

Varje bord är varsamt tillverkat för hand efter just dina önskemål. Materialen är noga utvalda, inte bara för att skapa en möbel av högsta möjliga kvalité utan även för att inte påverka miljön på ett negativt sätt. Att värna om vår gemensamma miljö genomsyrar LIBs hela verksamhet. Detta innebär att allt virke kommer från hållbart skogsbruk och att företaget ständigt jobbar med att minimera sin påverkan i både produktion och transporter.