ATT VÄLJA TYG

Hur ska man tänka när man väljer klädsel på sin Stresslessfåtölj eller soffa?
Här är Stressless egna förklaringar till vissa av de tyger som ryms i deras tygkollektion. Kom in i butiken för att se och känna på samtliga tyger i kollektionen.

TYGKOLLEKTIONEN

Stressless erbjuder ett stort sortiment av möbeltyger, vilka är noggrant utvalda enligt strikta bestämmelser för miljö, slitstyrka, utseende och känsla. Stressless har ett stort utbud av texturer och färger för varje smak, och många av möbeltygsfärgerna passar bra ihop med färgerna i läderkollektion.

Stressless alla textilklädslar uppfyller kravet ”tuff vardagsanvändning” och det innebär att tygerna har klarat sig fint i internationella tester gällande bland annat noppbildning, slitage och brandsäkerhet.

Här följer några av de tyger som Stressles erbjuder:

VERONA ►

Verona är ett velourtyg med kort lugg. Möbeltyget är ofta tilltalande för dem som föredrar en mindre glansig yta. Verona är slittåligt, behagligt och lätt att hålla rent.

◄ KARMA

Karma är ett plattvävt möbeltyg med trådar i många färger, vilket skapar en mjuk och harmonisk melange-effekt och ett levande utseende.

YORK ►

York har ett snyggt utseende och en mjuk, skön och behaglig yta. Möbeltyget lämpar sig för både strama och mjukare modeller, och har en fin färgpalett i eleganta, subtila färger. Det passar därför bra i de flesta hem och är dessutom väldigt enkelt att hålla rent.

◄ JASMINE

Jasmine har en fin och mjukare struktur som gör ytan tilltalande. Det är en färgpalett i matta, dämpade färger, som gärna kan kombineras med färgerna i läderkollektionen.